
Füstölt combsonka, parasztsonka
A sertés combjából vagy lapockájából kihasított, sóval pácolt, füstölt bőrös sertéscomb darab. Ez a sonka nem tartalmaz csontot. A kínálatunkban lévő kistermelői darabolt combok kb. 1,5-2 kilósak, de szívesen vágunk belőle kissebb darabot, valamint áruljuk szeletelve is, nem csak Húsvétkor.

Füstölt tarja
A sertés tarja (fej mögötti felső nyak rész) valójában nem egy sonka fajta, de ezt a finom, szaftosabb, hagyományosan sóval pácolt és érlelt füstölt húst is szívesen fogyasztják Húsvétkor. Főzve és nyersen is finom. A kistermelők egész évben készítenek füstölt tarját.

Kötözött sonka
Ez valójában nem egy egész darab hús, hanem több nagyobb színhúsdarab, amit hájréteggel burkolnak, majd hálóval összekötözik a részeket, pácolják és füstölik. A kötözött sonka rövidebb ideig fő, és kapható belőle egészen kistermetű, fél kiló körüli példány is. Csak Húsvétkor szerepel a kínálatban.
BOLTUNK ÉS
MEGKÖZELÍTÉS
RÓZSAKERTI HÚSBOLT
SAVOYA PARK
1117 BUDAPEST, HUNYADI JÁNOS ÚT 17.
ÜNNEPI
NYITVA TARTÁS
2025. április 18. ZÁRVA
2025. április 20. ZÁRVA
2025. április 21 ZÁRVA
2025. 05.01. ZÁRVA
többi napon normál nyitvatartási időben nyitva vagyunk
ÁLTALÁNOS
NYITVA TARTÁS
HÉTFŐ – SZOMBAT 9-20:30 ÓRÁIG
VASÁRNAP 9-20 ÓRÁIG