A grillezés, mint gasztronómiai élmény, összehozza az embereket, és egyben egy szenvedély, amelyet időjárástól függetlenül éreznek azok, akik szeretik a kivételes ízeket és a társaság nyújtotta örömöket. Az igazi grillezés szerelmesei nem ismernek évszakot vagy időjárási körülményeket – télen-nyáron, esőben vagy hóban ugyanúgy sóvárognak a grillezőtűz lángjainak ropogására és az ínycsiklandó aromákra.
Télen a hó lepi be a kertet, a hideg szél süvít az udvaron, a grillezés hősei mégis kitartanak. A hideg ellenére kialakul egy különleges atmoszféra a grillező körül, ahol a melegedő faszén vagy gázgrill lángjai mellett összegyűlik a család és a barátok, hogy együtt élvezzék a téli grillezés varázsát. A forró és ízletes fogások megnyugtatóan hatnak a hideg időben, és egyedi élményt nyújtanak mindazoknak, akik a grillezés szerelmesei.
A Rózsakerti Húsbolt hentesei segítenek kiválasztani a vásárló számára legmegfelelőbb steak húsokat, grillezni való húsokat, és tanácsot is adnak az elkészítéssel kapcsolatban.
Grillezésnél mindig friss húst használjunk, sosem mélyhűtöttet. Ha pácoljuk a húst, akkor érdemes már 2-6 órával előbb előkészíteni, így sokkal ízletesebb és porhanyósabb lesz és rövidebb idő alatt elkészül.
Grill húsok beszerzése
A megfelelő hús kiválasztása az első lépés a grillezés tudományának elsajátításában.
Fontos, hogy az alapanyag friss legyen és megbízható forrásból származzék. A legjobban tesszük, ha hentesnél veszünk húst, attól, akiben megbízunk.
A Rózsakerti Húsbolt garanciát nyújt húsainak frissességére és minőségére! Pultjainkban friss marha steakek (T-Bone Steak, Ribeye Steak, bélszín, rostélyos, stb.), grill kolbászok, friss tanyasi csirke, sertés húsok.
Grillrácsra vele!
MARHAHÚS
- marha bélszín
- marha hátszín
- T-Bone Steak (T-csontos hát- és bélszínszelet egyben)
- Ribeye Steak (a rostélyos legszebb része)
- marha rostélyos
- marha szegy
- marha comb
- marha fartő
- darált marhahúsból készült hamburger húspogácsa
CSIRKEHÚS
- egész csirke
- fél csirke
- csirkecomb
- csirkeszárny
- csirkemell
SERTÉSHÚS
- sertéstarja
- sertéskaraj
- sertésszűzpecsenye
- sertésoldalas
- egész malac
- kolbászfélék