Nyáron a grillezés a szabadság és a vidámság szimbóluma. A napfényes délutánokon a kerti partik középpontjává válik a grillező, ahol a pácolt húsok, friss zöldségek és fűszerek együttese magával ragadja az ízlelőbimbókat. A nyári grillezés nem csupán egy étkezés, hanem egy életérzés is, amely összeköti az embereket a szabadban, ahol a jó társaság és a finom ételek összefonódnak egy felejthetetlen élménnyé.
A Rózsakerti Húsbolt hentesei segítenek kiválasztani a vásárló számára legmegfelelőbb steak húsokat, grillezni való húsokat, és tanácsot is adnak az elkészítéssel kapcsolatban.
Grillezésnél mindig friss húst használjunk, sosem mélyhűtöttet. Ha pácoljuk a húst, akkor érdemes már 2-6 órával előbb előkészíteni, így sokkal ízletesebb és porhanyósabb lesz és rövidebb idő alatt elkészül.
Grill húsok beszerzése
A megfelelő hús kiválasztása az első lépés a grillezés tudományának elsajátításában.
Fontos, hogy az alapanyag friss legyen és megbízható forrásból származzék. A legjobban tesszük, ha hentesnél veszünk húst, attól, akiben megbízunk.
A Rózsakerti Húsbolt garanciát nyújt húsainak frissességére és minőségére! Pultjainkban friss marha steakek (T-Bone Steak, Ribeye Steak, bélszín, rostélyos, stb.), grill kolbászok, friss tanyasi csirke, sertés húsok.
Grillrácsra vele!

MARHAHÚS
- marha bélszín
- marha hátszín
- T-Bone Steak (T-csontos hát- és bélszínszelet egyben)
- Ribeye Steak (a rostélyos legszebb része)
- marha rostélyos
- marha szegy
- marha comb
- marha fartő
- darált marhahúsból készült hamburger húspogácsa

CSIRKEHÚS
- egész csirke
- fél csirke
- csirkecomb
- csirkeszárny
- csirkemell

SERTÉSHÚS
- sertéstarja
- sertéskaraj
- sertésszűzpecsenye
- sertésoldalas
- kolbászfélék