Nyáron a grillezés a szabadság és a vidámság szimbóluma. A napfényes délutánokon a kerti partik középpontjává válik a grillező, ahol a pácolt húsok, friss zöldségek és fűszerek együttese magával ragadja az ízlelőbimbókat. A nyári grillezés nem csupán egy étkezés, hanem egy életérzés is, amely összeköti az embereket a szabadban, ahol a jó társaság és a finom ételek összefonódnak egy felejthetetlen élménnyé.

A Rózsakerti Húsbolt hentesei segítenek kiválasztani a vásárló számára legmegfelelőbb steak húsokat, grillezni való húsokat, és tanácsot is adnak az elkészítéssel kapcsolatban.

Grillezésnél mindig friss húst használjunk, sosem mélyhűtöttet. Ha pácoljuk a húst, akkor érdemes már 2-6 órával előbb előkészíteni, így sokkal ízletesebb és porhanyósabb lesz és rövidebb idő alatt elkészül.

Grill húsok beszerzése

A megfelelő hús kiválasztása az első lépés a grillezés tudományának elsajátításában.

Fontos, hogy az alapanyag friss legyen és megbízható forrásból származzék. A legjobban tesszük, ha hentesnél veszünk húst, attól, akiben megbízunk. 

A Rózsakerti Húsbolt garanciát nyújt húsainak frissességére és minőségére! Pultjainkban friss marha steakek (T-Bone Steak, Ribeye Steak, bélszín, rostélyos, stb.), grill kolbászok, friss tanyasi csirke, sertés húsok.

Grillrácsra vele!

MARHAHÚS

  • marha bélszín
  • marha hátszín
  • T-Bone Steak (T-csontos hát- és bélszínszelet egyben)
  • Ribeye Steak (a rostélyos legszebb része)
  • marha rostélyos
  • marha szegy
  • marha comb
  • marha fartő
  • darált marhahúsból készült hamburger húspogácsa

CSIRKEHÚS

  • egész csirke
  • fél csirke
  • csirkecomb
  • csirkeszárny
  • csirkemell

SERTÉSHÚS

  • sertéstarja
  • sertéskaraj
  • sertésszűzpecsenye
  • sertésoldalas
  • kolbászfélék