Gyertek el Ti is a Gellért Hotelbe, a Márton napi borfesztiválra. Megajándékozunk benneteket egy 10% kedvezményre jogosító kuponnal, amit december 15-ig levásárolhattok nálunk.
2014. november 7-8. 17 óra

www.borfesztivalgellert.hu

Évek óta részt veszünk a Gellértben szervezett Márton napi borfesztiválon mint vendégek, idén mint kiállítók fogunk megjelenni. Mindenkinek nagyon ajánljuk, remek program. A legnagyobb borászatok borait lehet kóstolni, s mikor már úgy érezzük, jót tenne valami kis harapnivaló, a gasztro kiállítók finomságaiból csemegézhetünk. Idén mi is készülünk ínycsiklandó falatokkal, a Rózsakerti Húsbolt termékeiből is lehet majd csemegézni.

November  7-én és 8-án is jelen leszünk. A belépő csak 5.490 Ft elővételben. Cserébe kapsz egy gyönyörű borospoharat, amiben korlátlanul kóstolhatsz a jelen lévő borászatok termékeiből, és részt vehetsz a koncerteken, programokon is:

A Márton napi after party este 10 után kezdődik a Gellért Fürdő csarnokában, ahol a gasztro kiállítók, a Borbár és a Fröccs pavilon mellett hajnali 2-ig a zenéé lesz a főszerep, koncertekkel és dj-vel. Fellép Blahalouisiana Fluor Tomival, az Ocho Macho, a Honeybeast és az Ivan and the Parazol.Éjféltől pedig Miki – a Quimby egykori dj-je – keveR a pultnál.

november 7. péntek

Blahalouisiana feat Fluor koncert 22:00

Ocho Macho koncert 23:00

Miki keveR 24:00 – 2:00

november 8. szombat

Honeybeast koncert 22:00

Ivan and the Parazol koncert 23:00

Miki keveR 24:00 – 2:00

 

A jegyek 2014. október 4-től kaphatók a Gellért Hotel Recepcióján 0 – 24 órában.

——————

Online jegyvásárlás:

jegymester_logo