Karácsonyi húsaink, amivel készülünk az ünnepekre:

  • bébi pulyka
  • pulykamell (rendelésre)
  • kismalac
  • pecsenye kacsa és hízott kacsa
  • kocsonyához való fül, farok, láb (rendelésre)
  • marha bélszín
  • bekevert tatár beefsteak (Rózsakerti Húsbolt recept)
  • elkészített hamburger húspogácsa 100% magyar tarka marhahúsból (Rózsakerti Húsbolt recept)

Karácsonyra nem csak olyan alapanyagokkal készülünk, amiből ezen az ünnepen hagyományosan szoktunk ételeket készíteni, nyugodtan engedjük el a fantáziánkat, és készítsünk új fogásokat, ha már uncsi a töltött káposzta.

Süthetünk grillrácson vagy serpenyőben hamburgert is, a Rózsakerti Húsbolt kínálatában elkészített húspogácsával ez igen egyszerű lesz. Ráadásul 100%  marhahúsból, nem fogsz csalódást okozni a vendégeknek!

Feldobhatjuk a karácsonyi étkeket Kaldeneker Gyuri zöldség- és gyümölcslekvárjaival, ami kapható a Rózsakerti Húsboltban.

A SZILVESZTERI VIRSLI TITKA

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

  • 2020. december 24-én HAMAROSAN KIDERÜL
  • 2020. december 25. ZÁRVA
  • 2020. december 26. ZÁRVA
  • 2020. december 27-én nyitás 9 órakor
  • 2020. december 31-én HAMAROSAN KIDERÜL