Loading...

Kedves Vásárlóink!

A jó minőségű friss húsok és felvágottak évekig tartó vadászata előzte meg azt a gondolatot, hogy amit mi megtaláltunk itt Magyarországon, s tiszta lelkiismerettel teszünk a családunk asztalára, azt mások számára is elérhetővé tegyük.

A tőkehúsaink kizárólag magyar tenyésztőktől származnak, a csemege pultban pedig az ország legnívósabb kistermelőinek termékei kaptak helyet. Gondosan válogatott felvágottjaink és füstöltáruink ételszínezéket és káros adalékanyagokat nem tartalmaznak, hagyományos módszerekkel készülnek.

Kóstolja meg Ön is a Rózsakerti Húsbolt jó ízléssel válogatott, minőségi termékeit!

Nagy Gergely és  Kellermann Kristóf 
tulajdonosok

Házhozszállítás

Kedves Vásárlóink!

A Kormány 46/2020 (III.16.) sz. rendeletében foglaltak szerint a Rózsakerti Húsbolt zavartalanul működik a Savoya Park üzletsorán. Ennek szellemében eljárva, igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni vásárlóink egészségvédelme érdekében, ahogy szolgáltatásaink terén is garantáljuk a megszokott minőséget.

Szeretnénk megosztani kedves vásárlóinkkal azt a hírt, miszerint a Savoya Parkban üzemelő Gömbi Ételbár is főzi finomságait minden nap, elvitelre kínálják készételeiket, frissensültjeiket, menüiket. Aki otthonról rendelne, a Netpincér oldalunkon megteheti.
Természetesen az ételbár is nagy hangsúlyt fektet a higiéniára.

Várjuk Önöket a megszokott nyitvatartási időben, a megszokott minőségben!

Vigyázzunk egymásra!

Termékeink

tanyasi csirke, magyar tarka, charolais marha, sertés, kacsa, liba, bárány, Biai Czimer termékek, húskenyér, prágai sonka, lángolt karaj, tanyasi májas, kenőmájas, díjnyertes kistermelői párizsik és felvágottak, roppanó házi virslik, friss sertés- és libatepertő, sütőkolbászok és hurkák, Békési kolbászok, füstölt darabolt combsonka, parasztsonka, füstölt tarja, füstölt csülök, kötözött sonka, szalonna, disznósajt, Rózsakerti Húsbolt marha tatár beefsteak, Rózsakerti Húsbolt 100% marha hamburger húspogácsa, gyümölcslekvárok és grill lekvárok, cukormentes ketchup, mézek… és még folytathatnánk a sort. Nézze meg a kínálatot saját szemével!